Cautare

3326 de rezultate pentru "numar de fax" (3.71 secunde)
Un numar de 75 de firme participante, din care doua din Italia, si-au expus ofertele de produse pentru sectorul agricol, in cadrul celei de-a XVII-a editii a manifestarii expozitionale Expoagroutil, ce si-a deschis, ieri, portile in statiunea Mamaia, langa Teatrul de Vara si Hotelul Perla.
In plina criza, cifrele de la Fiscul doljean sfideaza logica. DGFP Dolj anunta ca in luna mai incasarile catre bugetul de stat au crescut cu aproape cinci milioane de lei fata de luna mai a anului 2008, chiar daca numarul firmelor care isi platesc impozite s-a diminuat.
Pozitia Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) cu privire la reducerea si comasarea a 38,49% din taxele si tarifele nefiscale este aceea ca saluta aceasta masura guvernamentala care este benefica pentru mediul de afaceri autohton, a declarat, ieri, Iulian Groposila (foto), presedintele Patronatului IMM Constanta, organizatie membra a CNIPMMR.
Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR) a achitat integral, pana in prezent, 158 de proiecte depuse in cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala (PNDR) cu o valoare totala de 2.
"Am decis ca vom propune conducerii si board-ului FMI ca o parte din urmatoarele doua transe, cea din septembrie si cea din decembrie, sa se duca la bugetul de stat.
Numar record de americani care nu-si mai pot plati ratele la creditele ipotecare. Statisticile arata ca numarul restantierilor la banca a crescut cu 65% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Asta desi multi analisti sustin ca Statele Unite sunt pe punctul de a iesi din criza economica.
Deja exista un numar mare de farmacii in faliment si un numar mare de farmacii actionate in instanta", a declarat Stefania Stoica, vicepresedintele Colegiul Farmacistilor din Romania, care a mentionat ca, daca in luna septembrie Guvernul nu va face o rectificare prin care sanatatea sa primeasca mai multi bani, intreg sistemul sanitar va fi grav afectat.
Mii de salariati din marile fabrici din industria craioveana au fost concediati, iar Doljul este fruntasul tarii la numar de someri inregistrati. ... Platformele industriale ale orasului au trimis acasa mii de salariati in ultimele luni, iar perspectivele nu sunt deloc imbucuratoare.
Compania Pelican Com SRL, dezvoltatorul complexului rezidential Atlantis Residence, anunta ca ansamblul este locuit si pune la dispozitia celor interesati de achizitia de apartamente de 3 camere la standarde inalte, oferte financiare flexibile.
Blue Air are acces la un numar mare de ghisee, deci la foarte multi posibili clienti, si nu plateste nimic catre CFR, pentru ca societatea de stat a luat decizia sa vanda bilete de avion din proprie initiativa.
Eu am fost in media de 20 de ani si in paralel, de un numar de ani, sunt si profesor de jurnalism, am niste cursuri la Scoala de jurnalisti si Stiinte ale Comunicarii de la Universitatea din Iasi, dar am facut presa scrisa, radio, am mai fost in Televiziunea Romana in 2000, director executiv, aici am fost in Consiliul de Administratie si acesta e un avantaj, ca stiu totusi mediul.
'Consiliul Suprem de Aparare a Tarii este o institutie importanta a statului. In niciun caz nu poate fi confundat cu o institutie de tip colocvial.
Directia Generala a Finantelor Publice Olt a incasat in iulie cu 8,57 procente mai putin fata de aceeasi perioada a anului 2009.
Actionarul majoritar de la SC Jiul SA, Pompiliu Selea, omul senatorului PD-L Radu Berceanu, solicita delistarea companiei de la tranzactionare pe Bursa de Valori Bucuresti.
Actionarul majoritar de la SC Jiul SA, Pompiliu Selea, omul senatorului PD-L Radu Berceanu, solicita delistarea companiei de la tranzactionare pe Bursa de Valori Bucuresti.
In timp ce manelistii castiga bani "fara numar" in plin sezon de nunti, aflam de la DGFP ca doar noua interpreti din Dolj figureaza in evidentele Fiscului si platesc impozite la stat.
Cel mai important proprietar de imobile din Craiova este o femeie. Ea detine in urbe un numar record de 14 locuinte si plateste un impozit actualizat de 6.334 de lei pe 2010.
Plini de entuziasm in 2008, furnizorii de componente auto ai americanilor apeleaza la solutii low-cost din cauza crizei financiare, care face ca si fabrica de la Craiova sa produca la capacitate redusa.
"Diferenta dintre proiectele pentru care s-a semnat un contract si cele efectiv platite este prea mare, unele dintre proiecte fiind probabil facute doar ca sa iasa la numar", a declarat ieri economistul-sef al BNR, Valentin Lazea.
(CNAB) a semnat astazi contractul de asociere cu doi dintre liderii mondiali in industria de Travel Food & Beverage - Autogrill S.p.a. si cea de Travel Retail - Millenium-Heinemann.
google-analytics.com